Vanclaes

Vanclaes B.V. is de ontwikkelaar, merknaamhouder en producent van de Vanclaes RVS boottrailers en Vanclaes Marina Equipment. Vanclaes produceert al haar producten zelf in Alphen aan den Rijn en levert die uitsluitend via een zorgvuldig geselecteerd dealer/partner netwerk aan consumenten in heel Europa. Aan het roer staat ondernemer en product ontwikkelaar Stian Duijvelaar. Vanclaes is bijzonder vanwege het gebruik van roestvast staal in haar producten en de opvallende uiterst functionele designs. Vanclaes biedt naast de industriële producten voor de jachthaven markt veruit het breedste programma boottrailers in de Europese markt en is daarmee een zeer geschikte partner voor watersportbedrijven, gespecialiseerd in de verkoop van zowel kleinere boten als grotere jachten. Uiteraard speelt de prijs een belangrijk rol en mede daarom heeft Vanclaes voor iedere portemonnee een passende, kwalitatief hoogstaande oplossing. Vanclaes is snel, goedkoop en kwalitatief de absolute top!

VC-banner-orange-234x60

Voor meer informatie surft u naar www.vanclaes.com!

Piranha Racing

Piranha Racing is actief sinds 1992, de officiële oprichting vond plaats in 1995. Nu beschikken ze in Tessenderlo-Hulst (België) over een volledige nieuwe toonzaal van maar liefst 1000m². De werkplaats is ruim 300m2 groot en de stallingsruimte 900m2

Een snelle en goede service staat garant bij Piranha Racing. Dus zeker en vast eens de moeite waard om langs te komen en een kijkje te komen nemen, er staat steeds iemand ter uwe beschikking.

piranha-logo-white-yellow-logo2

Voor meer informatie surft u naar www.piranha-racing.be!

WatersportReus

WatersportReus is een veelzijdig en vooruitstrevend watersportbedrijf waarin de wens van de klant voorop staat. In de webshop vindt u als klant een ruim assortiment met voor ieder wat wils. Met hun kennis en ervaring proberen zij ervoor te zorgen dat u op deze webshop de artikelen en onderdelen kunt vinden die u nodig heeft. Bent u op zoek naar een onderdeel dat ze niet aanbieden, neemt u dan gerust contact met ze op. Tevens richten zij ons naast hun webshop ook op verkoop, reparatie en stalling van boten. Hiervoor kunt u uitstekend terecht op watersportreus.nl.

logo_def

Voor meer informatie surft u naar www.watersportwinkel-reus.nl!

Experience Island

Welkom bij Experience Island, de grootste outdoor evenementenlocatie van de Benelux met bijna 50 hectare dichte bossen, kraakhelder water, mooie stranden en natuurlijk het beste terrein voor uw bedrijfsevenementen, personeelsuitjes,presentaties en nog veel meer.

experience island

Voor meer informatie surft u naar www.experience-island.nl!